Online programma

Unieke methode

In acht toegankelijke en praktische sessies leer je de klachten van overspannenheid of overbelasting om te buigen naar een werkbare situatie met als doel om weer gezond en actief aan het werk te kunnen gaan.

Speciaal hiervoor hebben we een online programma ontwikkeld boordevol:

– Informatie
– Instructie video’s
– Testen
– Opdrachten

Wanneer gewenst kan gebruik gemaakt worden van online begeleiding of coachende gesprekken.

De coaches die werken met deze methode zijn door ons gecertificeerd om op een prettige en directe manier je door het programma te leiden en je helpen om op eigen verantwoordelijkheid de situatie actief op te pakken.

Al met al een “no nonsense” aanpak!

Opties

Het programma bevat drie opties waaruit je kan kiezen:

1: Een inlog,
2: Inlog met beperkte begeleiding en
3: Inlog met een Coaching Traject

Welke is het meest geschikt voor jou? Geen idee? Neem hieronder contact met ons op

Gebruikers ervaringen:

“Goed doordacht, stap voor stap programma. Dit programma is een aanrader voor iedereen met stress gerelateerde klachten klein of groot”

“Het programma is goed te volgen en duidelijk in de instructie. Voor een programma via internet is dit zeker aan te bevelen”

“Een lekker praktisch programma, met een goede mix van kennis opdoen en concrete oefeningen. Als bedrijfsmaatschappelijk werker denk ik dat veel van de inhoud mensen met overspannenheid kan helpen, vooral om in een oplossingsgerichte en pro-actieve mindset te komen”

“Online een cursus volgen heb ik als zeer prettig ervaren. Je kunt het volgen als het jou uitkomt en in je eigen tempo. Het programma vond ik duidelijk. De videoboodschappen ook prettig om naar te luisteren. Je voelt je begrepen en krijgt op deze manier handvatten waar je iets mee kunt. Als ik me gestrest voel denk ik nu terug aan hulpmiddelen uit de cursus”

“Ik heb de lessen als fijn ervaren”

“Het programma vond ik zeer zinvol! Ik heb er wel degelijk iets van opgestoken, vind de video’s informatief. Je straalt rust uit in de video’s en dat is prettig. Ik voel me zelf inmiddels een stuk rustiger en wens jou heel veel succes met het verdere programma”

“Wow wat is dit goed in elkaar gezet. Wat me net goed deed was te horen dat je kunt zeggen tot hier en niet verder met stress. Goed idee!”

“Alles is heel herkenbaar en duidelijk”

“Je hebt een prettige stem om naar te luisteren. De pianomuziek is erg mooi”

“Het programma is conform de evidentie die er over dit onderwerp is. Het heeft veel voordelen om via internet een programma te volgen vanuit je bureau stoel”

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

Een moment geduld aub.

Onderdeel van: Powerful Impulse